Outlet prijzen
Snelle levering
30 dagen bedenktijd
Klantenservice
0
Outlet prijzen
Snelle levering
30 dagen bedenktijd
Notice textNotice text mobileLees meer

Disclaimer

SaniOutlet.nl (Kamer van Koophandel: 82899908 ), hierna te noemen SaniOutlet.nl, verleent u hierbij toegang tot sanioutlet.nl ("de Website") en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

SaniOutlet.nl behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

SaniOutlet.nl spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van SaniOutlet.nl.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met SaniOutlet.nl.Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan SaniOutlet.nl nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij SaniOutlet.nl.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van SaniOutlet.nl, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Account block title

Account block text

Service main title

Call us

Text Call us

0850604486

E-mail

Email us

Email us text

Social media

Socials

9Review LogoWij scoren een 9 op Kiyoh

Sani outlet

Bekijk op Google Maps

NL004005604B75
84720875

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »